Chidren's Media Country Projesi Sona Eriyor

eTwinning platformu kapsamında yürütülen Children's Media Country Projesi sona eriyor.

10.06.2021 173

Kuruculuğunu okulumuz müdür yardımcısı  Nilüfer YILMAZ ve Eskişehir Sakarya Anaokulundan Sema VATAN'nın yaptığı, eTwinning platformu kapsamında yürütülen Children's Media Country projesi Mart ayında başlayarak Haziran ayında son buldu. Ürdün'den 2  ve Türkiye'den10 toplam 12 öğretmen ile birlikte uzaktan ve yüzyüze eğitimlerde eş zamanlı etkinlikler yapıldı. Medya okuryazarlığı ve dezenformasyon konularını içeren projede çocuklar ve aileler medya nedir, medya türleri,bilinçli internet kullanımı, medya okuryazarlığı ve dezenformasyon gibi konularda etkinlikler yapıldı. Alanında uzman kişiler tarafından velilere çevrimiçi toplantılar düzenlendi. Web 2 araçları aktif olarak kullanılarak öğrenme daha kalıcı ve eğlenceli hale getirildi.

Proje ortaklarının büyük bir özveri ve işbirliği içerisinde çalıştığı bu güzel projede öğrenciler ve aileleri de aktif olarak katılım sağladı.Proje sonunda veliler,öğrenciler ve proje ortağı öğretmenler projede yer almaktan çok keyif aldıklarını dile getirdiler.

10-06-2021