İsmiyle Müsemma Okullar Projesi

İsmiyle Müsemma Okullar Projesi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün ´İsmiyle Müsemma Okullar Projesi´Kapsamında Hatice Erkurt Anaokulu Velilerine yönelik,okulumuzun adıyla her zaman yaşayacak olan ve Hatice ERKURT adına düzenlediğimiz Mevlit Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT a..  

22.03.2018 550

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün ´İsmiyle Müsemma Okullar Projesi´Kapsamında Hatice Erkurt Anaokulu Velilerine yönelik,okulumuzun adıyla her zaman yaşayacak olan ve Hatice ERKURT adına düzenlediğimiz Mevlit Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT a,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Cemal TURAN a,değerli okul müdürü arkadaşlarıma,velilerimize ve tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Annesi adına okulumuzu yaptırarak birçok öğrenciye eģitim imkanı sağlayan Makbule Raika ERKURT a şükranlarımızı sunuyoruz.  Ayrıca bu etkinliğin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteği olan tüm bağışçılarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.Allahım Kabul Etsin....

Edirne Orman ve Su işleri Çevre Müdürlüğü ile birlikte organize ettiğimiz "Hatice Erkurt Fidanlığı" Fidan ekim etkinliği ise hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.