Hatice Erkurt Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

Misyon: Biz Hatice Erkurt Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar: .

Saatler: Sabah Grubu: 8.00-12.30 Öğlen Grubu: 13.00-17.30
Bağlantı: ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://haticeerkurtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Talatpaşa Mah. Şehit Hakan Girgin Sok. No10 Edirne/Merkez

Öğretim Şekli :ikili eğitim (sabahçı- öğleci)

Yerleşim Yeri - Talatpaşa Mah.Şehit Hakan Girgin Sok. No:10 (İsmail Güner İlkokulu yanı)Edirne/Merkez

Adres - Talatpaşa Mah. Şehit Hakan Girgin Sok. No10 Edirne/Merkez